Streekbierenavond, het eerste event van de ouderraad Eikenlaar in schooljaar 2022-2023

De streekbierenavond van Ouderraad Eikenlaar Reet is ondanks zijn tweede editie eigenlijk al een fenomeen op zich geworden. Gelanceerd het jaar vlak voor corona was het meteen een schot in de roos. Enkele honderden deelnemers genoten van een fantastische avond. Nu is het mysterie gegroeid door de corona-stilte.

Wat mag je van de streekbierenavond verwachten?

Alle ogen zijn ondertussen al gericht op deze gezellige en informele avond. Van ouders, met ouders en leerkrachten van de Gemeentelijke Basisschool Eikenlaar.

De turnzaal van de school wordt omgetoverd in de meest cosy bruine kroeg van de Rupelstreek. Alles nog eens opgeluisterd door een live bandje, The Urban Vibes.

Er is voor ieder wat. Wil je graag staan met je kameraden, dan doe je dit aan de talrijke statafeltjes. Ben je op café eerder de rustige drinker en keuvel je liever aan een gezellig tafeltje met gedempt licht, dan kan dit. Heb je dansbenen en ben je een echte shaker, dan hebben we een grote open plek voor je vlak voor het podium waar jij je beentjes kunt strekken.

Welke bieren serveren we en wat moet je er van weten?

Het doel van de streekbierenavond is letterlijk om zoveel mogelijk bieren uit onze regio van de Rupel te serveren.

Sommige bieren zijn er rechtstreeks gebrouwen en gebotteld, andere zijn hier in de regio ontstaan en worden nu, omwille van hun succes, elders gebotteld.

Onze selectie houden we graag nog even geheim maar hou zeker onze socials in de gaten, we onthullen geregeld een van de biertjes!

Urban Vibes, party cover band

Eigenlijk weten ze het zelf niet zo goed. Van welke muziek houden ze nu het meest? Was het nu 80,90 of 2000? Ach, zolang het maar ambiance brengt, smijten ze er hun eigen versie onder en over en swingen ze de noten uit hun instrumenten. Top sfeer verzekerd met deze band!