Glaasje op tijdens de Streekbierenavond? Denk aan de verkeersveiligheid!

Binnenkort is het zover, de streekbierenavond! Het festijn voor fijnproevers rolex daytona replica movement zenith van het smakelijke gerstenat. Samen met familie en/of vrienden genieten van een biertje en wat hapjes. Meer moet dat niet zijn. Of toch….?

Er is toch nog een belangrijk feit waar we als organisatie extra aandacht op willen vestigen. De combinatie van rijden en drinken is geen goede combinatie. Denk daarom tijdig aan een BOB in je familie- of vriendenkring.

Welke voordelen heb je als BOB?

Je toont je verantwoordelijk

Doordat jij er bewust voor kiest om tijdens dit uniek moment van de streekbierenavond geen alcohol te drinken, toon je je ten opzichte van al jouw vrienden verantwoordelijk. Zo een vriend(in) wil iedereen toch hebben, niet?

Nu is het jouw beurt, maar de volgende keren… 😊

Wanneer jij je nu opoffert en kandidaat stelt als BOB, kan je natuurlijk vragen dat iemand anders de volgende keer rijdt. Maar je kan het natuurlijk hard spelen. Jij balenciaga 8505 fashion high heeled shoes gaat BOB zijn tijdens de enige echte streekbierenavond. Dan mag je misschien wel eisen dat jij meerdere keren de BOB niet moet zijn.

Geen kater voor jou

Streekbieren hebben een hoger alcoholgehalte dan een pils. Het gemiddelde alcoholgehalte is rond de 8%. Dat betekent dat je sneller boven het toegestane maximum zult zitten. Dus ook de kater zal harder toeslaan. Als BOB heb jij er geen last van.

Geen spijt van wat je gezegd of gedaan hebt

Jij gaat alles bewust mee maken en kunnen lachen met je lispelende vrienden. Deze keer kraam jij geen prietpraat uit of tap jij niet het zoveelste flauwe mopje. Voor jou dus geen risico op bespottelijke filmpjes of foto’s.

Jouw sleutel blijft drijven

Is er een controle, dan krijg jij waarschijnlijk de beroemde sleutelhanger. Wist je trouwens dat deze sleutelhanger gemaakt is van een speciaal soort foam dat blijft drijven. Je kan er dus je huissleutel aan hangen. Beland je dan toch nog in het water op een volgende gelegenheid, dan blijft jouw sleutel tenminste drijven 😊

Zie je, niets dan voordelen als je BOB bent! We wensen je veel plezier en houd het veilig!!

De streekbierenavond wordt georganiseerd door de Ouderraad Eikenlaar Reet in samenwerking met de school. Samen gaan we voor verkeersveiligheid. We rekenen op jou.