Ken jij Trooper al?

Trooper? Trooper? Is dat zo een plastieken paracommando-mannetje waar je vroeger als jongetje wel eens mee speelde? Neen, helemaal mis. Ontdek hieronder wat Trooper dan wel is en waarom het goed is voor jouw kind.

Trooper steunt verenigingen, zoals de Ouderraad Eikenlaar Reet

Trooper is een platform waar honderden webshops zich op hebben aangesloten waaronder enkele bekenden zoals Bol.com, Booking.com, Coolblue, JBC, Dreamland, AS Adventure, Torfs Schoenen, Hema, Ici Paris XL,…

Telkens er een aankoop gebeurt via het platform van Trooper krijgt het een commissie van de webshop. Van deze commissie gaat 75% naar de Ouderraad Eikenlaar Reet en 25% naar Trooper zelf om hun werkingskost te dekken.

Betaal je dan via Trooper niet meer dan rechtstreeks bij de webshop te kopen?

Neen, en dat is net het fijne voor onze vereniging. De webshop biedt hetzelfde product aan dezelfde prijs aan. Alleen staat de webshop een deel van zijn marge af en schenkt het zo terug aan het verenigingsleven. Mooi principe toch?

Streefdoel van de Ouderraad Eikenlaar Reet

Als ouderraad Eikenlaar streven we er naar om een budget van méér dan 5.000 EUR bij elkaar te sprokkelen. Op deze manier kunnen we links en rechts de speelplaats pimpen zodat jouw kind nog meer plezier heeft tijdens de pauzes.

Trooper is een eenvoudige manier om mee te helpen aan het pimpen van onze speelplaats.

Wat moet je dan doen om de Ouderraad Eikenlaar Reet te steunen?

Stel dat je een online aankoop overweegt, bezoek dan de website van Trooper. Zoek dan naar de pagina van Ouderraad Eikenlaar Reet of volg deze link om er meteen op te komen.

Klik vervolgens op de webshop van je keuze. Je krijgt dan nog wel een pop-up te zien om te weten hoeveel commissie we krijgen naar aanleiding van je aankoop. Trooper maakt even een connectie met de webshop en je wordt meteen naar de webshop zelf gebracht. Daar kan jij je aankoop doen, net zoals je rechtstreeks zou bestellen.

Zo simpel is het. Waarom zou je het dan niet doen?