De grote “Anders dan Anders Quiz”!

Anders dan Anders?

Maak jullie klaar voor een gezellige avond. Verwacht je aan een ludieke quiz met hier en daar een hoekske af.
Bij de voorbereidingen voor onze quiz hebben we de hulp gekregen van heel wat leerlingen! Van de kleinste kleuters tot de grootste studenten. We kunnen je zeggen, dit zorgde al voor hilarische momenten! πŸ˜‚ Een aantal vragen hebben rechtstreeks te maken met onze school. Een professionele quiz ploeg zal hierdoor bij ons niet veel kans maken om te winnen.

We zijn zeer blij dat we ook tijdens de quiz mogen rekenen op de hulp van enkele bereidwillige leerlingen uit groep 5 & 6. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie op tijd en stond worden voorzien van een natje af rolex day date rolex calibre 2836 2813 118235 0006 mens automatic en een droogje en dat de ingevulde vragenlijsten tot bij onze jury geraken.

https://ouderraadeikenlaar.be/groepsinschrijving-quiz/

Waar en Wanneer?

Op zaterdag 18 maart heten we jullie graag welkom in de turnzaal van onze school.
We starten met quizzen om 19u30 stipt. Kom dus zeker op tijd. We openen de deuren om 19u.

Hoe inschrijven?

Per ploeg zijn er maximaal 6 deelnemers. De kapitein van jullie ploeg besteld via onze webshop jullie groepsinschrijving. Een groepsinschrijving kost €15.

Heb je wel zin om te quizzen maar geen volledige ploeg om deel te nemen? Laat het ons even weten via info@ouderraadeikenlaar.be of het contact formulier. Bij meerdere aanvragen stellen we zo een ploeg samen. πŸ˜‰

De inschrijvingen werden afgesloten.
Tot zaterdag! πŸ˜‰